Anders denken, beter doen

Werken aan de vitaliteit in de samenwerking op je school is een continu proces. Het is onze expertise om scholen hierin te begeleiden, gericht op het verbeteren van de kwaliteit van onderwijs. In het belang van leerlingen. Door de vitaliteit van bestuurders, directie, leidinggevenden, docenten en ondersteunend personeel te vergroten en te borgen.

Onze aanpak heet 'participatief': we betrekken de kennis en vaardigheden van de toezichthouders, bestuurders, managers en medewerkers in de school bij het proces van verbetering. Op een efficiente, maar voor inspirerende en activerende manier. We maken daarbij onder andere gebruik van het speciaal voor het onderwijs ontwikkelde werkboek. Een in de praktijk beproefd hulpmiddel om met elkaar in weinig tijd veel resultaat te boeken. Juist in verandering van denken en doen.

De school is leidend in de inhoud. De professionals van De Vitale School begeleiden het verbeterproces. We luisteren kritisch. Stellen ook ongemakkelijke vragen. Organiseren tegenspraak. Geven feedback en feedforward. Houden onverwacht een spiegel voor. We dagen uit om meer succes met minder stress te realiseren. Confronteren als het echt nodig is. Om tot de kern van het probleem te komen. We bieden specifieke hulpmiddelen en verdiepende oefeningen om het team te versterken. Of het proces te versnellen.

We ontwerpen graag samen een passend verbetertraject voor jouw bestuur, team of school. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op.

De Vitale School: wat wil ik?

Werkboek 'Op weg naar een vitale school'

Contactgegevens 

EduTalent
Rijsenburgselaan 11
3972 EG Driebergen-Rijsenburg

Bel ons gerust:
+31 (0)6 41 75 40 40

Of mail ons:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Vitale School is een initiatief vanwww.edutalent.net

EduTalent is het adviesbureau voor talentontwikkeling en professionalisering in vitaal onderwijs.


www.stratch.nl

STRATCH Nederland b.v. is het adviesbureau in het creëren van vitale mensen, sterke teams en gezonde organisaties.

© 2021 EduTalent | KvK 59637528 | Algemene voorwaarden